Post by iralidlibpie on Mar 15, 2022 5:42:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie bodov ▞▞▞
▞▞▞ Home Design Makeover 2022 version ▞▞▞
Mali by ste naozaj prejsť 3 úrovne, aby ste umiestnili jeden predmet do miestnosti? Názov hry je bytový dizajn, ale všetok svoj čas trávite hraním hlúpych cukroviniek, aby ste si skutočne navrhli domov. Stráta času! Nesťahujte.
Vyskúšajte MYHOME DREAM DESIGN....Udalosti sú krátke a nikdy sa nedajú dokončiť, najmä ak som uviaznutý na úrovni, ktorú nemôžem prejsť, skúste na udalosti použiť rôzne úrovne? Som na úrovni 112 a je také ťažké získať lístky na udalosti. Tiež by bolo pekné, keby sme konečne mohli získať nejaké diamanty
Viac času strávite hraním zhodnej hry ako samotným zdobením. mohol by si tiež stiahnuť candy crush alebo niečo také. na to, aby ste vyhrali úrovne, je potrebné veľa, aby ste v prvom rade zbierali peniaze alebo lístky na dekoráciu. Aplikáciu som si nechal asi mesiac a potom som ju vymazal. ak skutočne hľadáte aplikáciu pre domáci dizajn, toto NIE JE tá pravá.
Hra sa mi páči. Len si prajem, aby to dalo viac času na DIY výzvy a iné výzvy. Veľa izieb dokončím pomerne rýchlo. Možno, že ak urobíte podnet v podobe mince na otvorenie predtým hraných alebo nedokončených výziev, trochu by to uľahčilo čakanie na otvorenie nových miestností
Dobrá hra
Falošná reklama. Je to naozaj hra s 3 zhodami, nie domáca dizajnová hra. Kedykoľvek dokážete zarobiť $ v zodpovedajúcej hre (a musíte odohrať viac ako 10 zodpovedajúcich kôl pre každý dizajn, možno viac, pretože zarobíte medzi $ 600 – $ 1 000 za kolo a jeden stôl stojí $ 1200 alebo viac), potom môžete dizajn a to trvá hodiny. Návykové v poriadku, ale nie ako dizajnová hra. Veľmi sklamaný.
Každý, kto hovorí, že je to príliš ťažké, je jednoducho hlúpy. Boostery nie sú potrebné, ak viete hrať. Som na úrovni 625 a nikdy som si nekúpil žiadne posilňovače. Jediné „peniaze“, ktoré som do tejto hry vložil, bol kredit na Google Play, ktorý som získal z prieskumov, a to len na nákup životov navyše, aby som mohol hrať ďalej, pretože je to tak návykové.
Reklamy stále zamŕzali, museli by sme hru zavrieť a reštartovať. Teraz hra padá a nie je možné ju načítať.
PK XD - Play with your Friends Eventyr elyu
Túto hru absolútne MILUJEM!! Žiadne reklamy a môžete rýchlo renovovať!! Vyhrať mince netrvá večne. NAJLEPŠIA hra, ktorú som hral za chvíľu. Nedá sa to dať dole!!
Home Design Makeover સિમ્યુલેશન obo
Táto hra sa mi veľmi páči, najprv som sa dostala na druhú úroveň a bolo nemožné vyhrať hry, ktoré ste hrali bez toho, aby ste museli platiť za vylepšenia vo všetkom. Naozaj som si myslel, že táto aplikácia je skvelá, pretože rád navrhujem veci na svojom telefóne a bolo to v pohode, kým nábytok nebol extrémne predražený a nedovolili vám vyhrať hry, aby ste si kúpili nábytok, takže môj názor prestal a pokúšal sa nás oklamať
(Aktualizácia 6/11..... už vyše týždňa. Stále len výkričník................. ) Táto hra sa mi veľmi páčila. Kým ma nevysrali z drahokamov, ktoré som si kúpil. Prvýkrát som si myslel, že môj nákup neprebehol. Potom nasledoval ďalší nákup. Dvakrát mi zobrali peniaze... ale jediné, čo mám, je výkričník vedľa mojich drahokamov. Už sú to dni. Stále tam je výkričník....ale stále žiadne drahokamy.
Samotná hra je zábavná. Power upy si však môžete kúpiť iba s drahokamami. Nezačínate s dostatočným množstvom drahokamov, aby ste si kúpili čo i len jeden výkon. Jediný spôsob, ako získať viac drahokamov, je zaplatiť. Nedávajú vám ani možnosť sledovať reklamy, aby ste zarobili drahokamy.
Mňa táto hra baví😀
Úžasná hra. Žiadne otravné reklamy. Bezchybná hrateľnosť. Veľa úrovní. Zaujímavé nové scenáre a super cool grafika. Celkovo moja najobľúbenejšia hra k dnešnému dňu.
Nič moc. Hrozné
veľa zábavy a zabaví vás. pekné výzvy. chcel by som vidieť viac možností pre voľný život alebo menej času medzi tým.
Neznášam túto hru. Tak málo domáceho dizajnu je skôr ako hranie cukríkov. Všetko stojí toľko mincí, že musíte hrať candy crush znova a znova. Potom je naozaj ťažké, čo celý život používaš len na to, aby si si kúpila jednu vec😒. Nesťahujte ani nestojí za to.
Som úplne posadnutý touto hrou!! Dosiahol som úroveň 4 000 a je to super zábavné a náročné! Milujem DIY, ale mám radšej načasované premeny. Baví ma získavať čo najviac lístkov☺️ Žiadna iná dizajnová hra sa nevyrovná tejto. Ďakujeme za úžasnú hru☺️
Táto hra je na prvý pohľad dobrá, ale na získanie peňazí potrebných na navrhnutie priestorov vyžaduje rozdrvenie cukroviniek ako puzzle. Hádanky sú postupne ťažšie, takmer nemožné v nádeji, že sa stanete natoľko závislými, že si kúpite viac hier. Odinštalujem.
Super hra odporúčame
Rozmiestnenie hádaniek je vždy náhodné, takže neexistuje spôsob, ako skutočne stratiť, je to všetko šťastie. plus nová aktualizácia pridáva ku KAŽDEJ hre správu, ktorá vás vyzýva, aby ste zaplatili peniaze, aby ste mohli pokračovať, aj keď máte stále 4 životy navyše, je to zmätené. Nepáči sa mi, že cítim extra tlak, aby som tak nehanebne a prehnane kašlal na peniaze. aspoň počkaj, kým mi dojdú životy.
Povedal by som, že je to v poriadku hra, ale súhlasím s ostatnými, ktorí povedali komentáre o vyskakujúcich reklamách. A povedal by som, že vývojári by mali pri väčšine vecí znížiť ceny, pretože chápem, že je to ako prestavba skutočného domu a stojí to peniaze, ale na jednej strane je to len hra, takže väčšina vecí by nemala byť tak vysoká. Bc, v skutočnosti neprerábaš skutočný dom, pretože by som povedal, že dôvod, prečo je všetko také vysoké, je to, že developeri chcú všetky peniaze😠
Nedá sa načítať. Stále padá. Nahnevaj ma. Bol som v tejto hre naozaj ďaleko a už nemôžem hrať. Venujte pozornosť svojim recenziám a opravte to. Toľko ľudí má tento problém
Keby som tomu mohol dať pol hviezdičky, tak by som. Hra bola v poriadku, ale včera začali reklamy po každej úrovni. Nie je možné z nich vyjsť a sú príliš dlhé (30 sekúnd alebo viac). Skvelé je tu možnosť získať 2 ďalšie ťahy, ale ak ich nechcete a stlačíte východ X...aj tak to dostanete. Reklamy sú povahou šelmy, občas je prijateľná každá úroveň...zmazaná hlúpa hra.
Naozaj som si túto hru užil a bol som ohromený nedostatkom reklám. Chápem, že reklama zarába peniaze a sú potrebné, ale mať reklamu zakaždým po každej hre je trochu smiešne. Nemyslím si, že to už budem hrať. Som si istý, že existujú aj iné hry, ako je táto.
Ak by som mohol takto rozobrať hviezdy, 50 za možnosti zdobenia, 50 za grafiku, 0 za získanie ďalších boosterov a mínus 50 za nedávnu zmenu, vďaka ktorej budete medzi pokusmi o víťazstvo v ďalšej hre pozerať reklamy, ak chcem sledovať reklamy zarobte si ďalšie pokusy alebo posilňovač, potom je to v pohode, ale teraz MUSÍM sedieť pri zbytočných reklamách, aby som si zahral hru, nie som si istý, či si túto hru nechám, teraz je to trochu na hovno, pretože tieto hlúpe reklamy hrám túto hru každý deň, 5-6 krát denne!! 😒😒😒😡😡😡
zábavná a náročná hra, ale mohla by využiť lepšie odmeny. potrebuje každodenný dar a spôsoby, ako získať viac. Ak sa veci nezmenia, stratíte hráčov. Čo tak pomôcť kamarátom?
Toto je JEDINÁ hra, ktorú som si stiahol do telefónu. Je to veľmi návykové a grafika je skvelá. Hádanky sú riešiteľné bez nákupu herných predmetov. (Na rozdiel od toho, čo uviedol iný recenzent. Dosiahol som úroveň 1051 BEZ kúpy jedinej hry.)
ホームデザイン メイクオーバー シミュレーション tox
Home Design Makeover Симулятори oxa
Z väčšej časti som si hru užil, ale začal som dostávať veľa reklám Google Play. Vymazal som hru, aby som sa ich pokúsil zastaviť, ale stále tam sú. Najhoršie je, keď som uprostred písania a práve sa objaví. Čo keby som mal núdzový stav!
Na začiatku sa mi táto hra naozaj páčila. Teraz je to jeden z mojich najmenej hraných. Hrám už mesiace a hoci ma reklamy vôbec neobťažujú, drahé predmety, chýbajúca schopnosť získať boostery a smiešne ťažké hádanky spôsobili, že táto hra už nie je zábavná. Som na úrovni 1057 a musím z hracej plochy odstrániť 99 rôznych predmetov v 19 ťahoch. Vážne, je to hra, NIE program jadrového dizajnu. Viem, že vývojári chcú zarobiť $, ale urobiť takmer nemožné prejsť každú úroveň je príliš veľa.
Celý víkend zamknutý. Poslal som e-mail vývojárom a bolo mi povedané, aby som sa nahlásil z aplikácie, ktorá stále padá a nejde otvoriť. Až doteraz to bolo skvelé.
vaša hra je skvelá a zábavná, ale dôvod, prečo máte len jednu 🌟 je ten, že každá úroveň je čoraz ťažšia a neexistuje žiadna podpora, ktorá by vám pomohla prejsť, a jediný spôsob, ako môže niekto získať podporu, je, že si ju musíte kúpiť, takže nie fér. hra tiež nedáva denné prihlásenie do hry, čo by mohlo pomôcť.